';
Groeidagen
Kindercoach Elly Michiels - Zaterdagvoormiddag
In het nieuwe jaar gaan de groeidagen weer van start. Op zaterdagvoormiddag in een groep van ongeveer zes tot acht kinderen. Deze reeks van vier voormiddagen staat in het teken van creatief bezig zijn en ontdekken van wat er écht in de kinderen omgaat. Heel laagdrempelig en luchtig. Telkens weer met een ander thema. Samen gaan we vertragen en groeien we dichter naar onszelf.
Tijdens deze groeidagen doen we o.a. mindfulness, visualisaties, verhalen, massage, ademhalingstechnieken, knutselen… Alle activiteiten staan in het teken van ontspanning, emotionele ontwikkeling, plezier en zorgen voor elkaar!

Wil je graag je
Zelfvertrouwen en positief zelfbeeld versterken
Eigen grenzen en die van anderen respecteren
Op een liefdevolle manier met elkaar omgaan
Meer hier en nu aanwezig zijn en rust ervaren

Schrijf je dan zeker in.

Prijs: 28 euro/kind (min. 3 inschrijvingen om de sessie te laten doorgaan max.6)
Inclusief alle materialen, drinken en koekjes
Wil je erbij zijn? Alleen of samen met een vriendje of vriendinnetje?
Mail dan naar e.michiels@medihuis.com of 0470 25 79 52
Meer info op www.kindercoach-elly.be

Kennismaking Opstellingen of Systeemwerk
systeemcoach Eve Mintiens - Zaterdag: 12 februari 10am-12.30pm
Tijdens deze kennismaking met Systeemwerk, doen we een aantal eenvoudige oefeningen in groep die je vertrouwder maken met hoe opstellingen in zijn werk gaan.
Je krijgt al gelijk een aantal inzichten mee, leert meer over de achtergrond en er is ook tijd om vragen te stellen.

Aangezien opstellingen erg moeilijk zijn uit te leggen maar makkelijker te aanvaarden is dit een ideale manier om kennis te maken.

WIE BEN IK?

Eve Mintiens (www.evemintiens.be) geeft je een kijkje in de boeiende wereld van systemisch werk, waar persoonlijke groei en zelfreflectie centraal staat.

PRAKTISCH

Vanaf 09h40 kan je rustig aankomen. We beginnen om 10h00.

Kostprijs voor deze kennismaking is €30

Inschrijven kan via e.mintiens@medihuis.be

Opstellingsdag
systeemcoach Eve Mintiens - Zaterdag: 12 maart 10am-5pm
Voor een opstellingsdag komen we in groep bijeen met thema’s, vragen, en obstakels die we tegenkomen in ons leven. Aan de hand van de techniek van systeemopstellingen komen dieper liggende dynamieken in een persoon, relatie of familie aan het licht.

Dit gebeurt door de vraagsteller en zijn relaties of thema’s ‘op te stellen’ in de fysieke ruimte. Door de opstelling kom je tot inzichten waarmee je los kunt komen van oude patronen of verstrikkingen. Daardoor verkrijg je meer harmonie en rust in je dagelijkse leven.

VOOR WIE?
Opstellingen zijn een ideale werkmethode wanneer je het gevoel hebt vast te zitten op een bepaald vlak in je leven. Thema’s kunnen zijn; relaties, gezondheid, werk, familie of een steeds terugkerend gevoel van onbehagen, boosheid of verdriet.

Wat belemmert jou?

Wat heb jij nodig?

Wat is duidelijk… en wat níet?

Wat kost jou teveel?

Wat is de volgende stap?

Deze methodiek werd ontwikkeld door Bert Hellinger, een Duitse psychoanalyticus die verschillende vormen van therapie studeerde (gestalttherapie, gezinstherapie, Neuro-linguistisch programmeren, systemisch denken,…). Doorheen deze ervaringen heeft hij ontdekt hoe bepaalde ‘levensscripts’ uit een familiesysteem generaties lang doorwerkten. Zo is hij gekomen tot de methode van familieopstellingen.

HOE DEELNEMEN?
Je kan op 2 manieren deelnemen aan de opstellingsdag:

• Als vraagsteller: je wilt graag zelf een vraag opstellen. Bijdrage: €90 als vraagsteller

• Als representant: je brengt geen eigen vraag in maar wil graag meedoen. Het kan zijn dat je uitgenodigd wordt om mee in een opstelling te gaan staan als ‘representant’. Dit is altijd volledig vrijwillig. Bijdrage: €45 als representant

De ervaring leert dat deelnemen aan de opstelling van iemand anders je ook inzichten kan opleveren en je meer duidelijkheid geeft over wat je eigen vraag zou kunnen zijn.

Plaatsen zijn beperkt en er wordt strikt rekening gehouden met de maatregelen. De zaal is voldoende ruim met vele ramen voor verluchting.

inschrijven via: https://www.alleengeborentweeling.be/evenementen

PRAKTIJK

Adres: Botermelkbaan 2A, 2900 Schoten

Email: info@medihuis.com

Opgelet: oprit is via Kromvendreef