';
WORKSHOP GEZONDE LUNCH-TO-GO (lente- en zomereditie) (Leen Pairon)
14 maart 10 - 12h | €50
Tijdens deze interactieve workshop krijg je praktische tips over hoe je er met een minimum aan tijd in slaagt om elke dag een gezonde lunch voor te bereiden die je makkelijk kan meenemen als je uit werken gaat.

Je leert hoe je een lekkere en verzadigende lunch kan samenstellen die bovendien goed is voor je hormoonbalans. Ik leg je uit hoe je je lunch vers kan houden en laat je zien welke bewaardozen en lunchboxen duurzaam en veilig zijn (zonder hormoonverstorende stoffen).

We gaan ook aan de slag in de keuken. Ik bereid verschillende lunches en vertel meer over de ingrediënten die gebruikt worden. Je gaat ook zelf aan de slag en maakt een lunchgerecht dat je nadien mee naar huis kan nemen.

Na afloop kan je proeven en krijg je de tips en verschillende lunchrecepten mee naar huis en een handige bewaarpot met je eigen bereide lunch. Alle recepten zijn glutenvrij, lactosevrij en suikervrij.

KENNISMAKING MET DE WERELD VAN DE ACUPUNCTUUR (Sofie Mollekens en Guy Breugelmans)
21 april 2020 - 21h30 | GRATIS (wel verplicht inschrijven voor 10/3/2020 wegens beperkte plaatsen)
Klinkt acupunctuur voor jou als Chinees, zegt het je nog weinig maar ben je wel geïnteresseerd om er meer over te weten te komen, is er al eens acupunctuur aangeraden maar weet je niet waar te beginnen? Als dit herkenbaar voor je is, ben je heel welkom voor deze informatie-avond.

Tijdens deze avond zal er meer informatie gegeven worden over de werking, de indicaties en de wetenschappelijke achtergrond van de acupunctuur.

Inschrijven via: s.mollekens@medihuis.com voor 10/3/2020, oppassen: plaatsen zijn beperkt!

PRAKTIJK

Adres: Botermelkbaan 2A, 2900 Schoten

Email: info@medihuis.com

Opgelet: oprit is via Kromvendreef