';
WORKSHOP GEZONDIGEN (Leen Pairon)
21 januari 19.30 - 21.30u | €32
Een gezonde levensstijl aanhouden betekent niet dat je jezelf alles hoeft te ontzeggen. Door de 80/20-regel te hanteren, waarbij je 80% van de tijd eet volgens de Hormoonfactor richtlijnen en 20% van de tijd mag zondigen, hou je deze levensstijl makkelijk vol. Binnen die 20% kan je dan ook nog kiezen voor gezonde alternatieven voor suikerrijke tussendoortjes en desserts. In de Hormoonfactor noemen we dit “gezondigen”.

Tijdens deze interactieve workshop krijg gaan we lekkere en gezonde tussendoortjes en zoetigheden klaarmaken.

Ik bereid, met jouw hulp, verschillende recepten en vertel meer over de ingrediënten die gebruikt worden.

WORKSHOP GEZOND EN ENERGIEK ONTBIJT (Leen Pairon)
15 februari 10 - 12h | €50
Tijdens deze interactieve workshop krijg je praktische tips over hoe je er met een minimum aan tijd in slaagt om elke dag een gezond ontbijt klaar te maken.

Je leert hoe je een lekker en verzadigend ontbijt kan samenstellen dat je de hele voormiddag energie geeft en bovendien goed is voor je hormoonbalans.

Daarna gaan we aan de slag in de keuken. Ik bereid, met jouw hulp, verschillende ontbijtjes en vertel meer over de ingrediënten die gebruikt worden.

Na afloop kan je proeven en krijg je de tips en verschillende ontbijtrecepten mee naar huis en ook nog een leuke verrassing. Alle recepten zijn glutenvrij, lactosevrij en suikervrij.

WORKSHOP GEZONDE LUNCH-TO-GO (lente- en zomereditie) (Leen Pairon)
14 maart 10 - 12h | €50
Tijdens deze interactieve workshop krijg je praktische tips over hoe je er met een minimum aan tijd in slaagt om elke dag een gezonde lunch voor te bereiden die je makkelijk kan meenemen als je uit werken gaat.

Je leert hoe je een lekkere en verzadigende lunch kan samenstellen die bovendien goed is voor je hormoonbalans. Ik leg je uit hoe je je lunch vers kan houden en laat je zien welke bewaardozen en lunchboxen duurzaam en veilig zijn (zonder hormoonverstorende stoffen).

We gaan ook aan de slag in de keuken. Ik bereid verschillende lunches en vertel meer over de ingrediënten die gebruikt worden. Je gaat ook zelf aan de slag en maakt een lunchgerecht dat je nadien mee naar huis kan nemen.

Na afloop kan je proeven en krijg je de tips en verschillende lunchrecepten mee naar huis en een handige bewaarpot met je eigen bereide lunch. Alle recepten zijn glutenvrij, lactosevrij en suikervrij.

PRAKTIJK

Adres: Botermelkbaan 2A, 2900 Schoten

Email: info@medihuis.com

Opgelet: oprit is via Kromvendreef